Google PageRank June 2011; Blog KFZoom Kini PR #2
Google telahpun mengemaskini Google PageRank pada akhir bulan Jun ini setelah megemaskininya pada bulan Januari lepas. Jika anda masih baru dengan istilah PageRank, anda boleh rujuk gambar dibawah dan artikel terdahulu untuk memahami Google PageRank serba sedikit melalui gambaran infographic.


Blog KFZoom kini mendapat PageRank, PR #2, meningkat satu angka dari PR #1 sebelum ini. Sejak dimulakan pada Mac 2010, blog ini jarang dikemaskini, hanya mempunyai purata 3-4 entri sahaja sebulan.

Page Ranking


PageRank akan dikemaskini dalam masa beberapa hari ini dan segala kerja keras dan teknik SEO anda akan terjawab. Tahniah kepada semua pemilik blog yang berjaya meningkatkan mahupun mengekalkan pagerank blog masing-masing.


+ Penulis kurang aktif ber-blogging buat masa kini kerana menghadapi masalah dengan capaiaan internet yang agak perlahan tambahan pula sibuk dengan kerjaya dan projek lain.
+ Sila kongsikan PageRank blog anda di bahagian komen. Anda gembira? Teruja? Kecewa? Sedih?
Google PageRank June 2011; Blog KFZoom Kini PR #2 Google PageRank June 2011; Blog KFZoom Kini PR #2 Reviewed by amin on June 29, 2011 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.