Internet Download Manager (IDM) 6.32


Internet Download Manager (IDM) pasti bukannya software yang asing bagi anda bukan? Jika YA, maka anda sedang berada di laman yang betul,.

Bagi anda yang belum pernah menggunakan IDM, secara ringkasnya IDM adalah software yang boleh meningkatkan kelajuan muat turun dan ia merupakan salah satu software yang terbaik dalam kategorinya. Selain itu IDM boleh digunakan untuk download video dari YouTube dll. IDM boleh di-integrasikan bersama browser Firefox, Chrome, Internet Explorer dll. Untuk mengetahui mengenai fungsi dan kelebihan IDM dengan lebih lanjut, anda boleh ke laman internetdownloadmanager.com 

Baiklah. Berikut ialah patch IDM 6 yang pastinya dicari-cari oleh pengguna Internet Download Manager.

Download IDM 6.32 Build 1

via  internetdownloadmanager.com 
via Filehippo [ Newest | Older ]
via  Majorgeeks 




Changelog (What's new):
IDM 6.32 Build 1 (16 November 2018)
  • Improved Adapted the user interface for Unicode characters for all versions of Windows
  • Added the possibility to translate IDM into all languages not previously supported 
  • Fixed bugs


Anda boleh menggunakan software IDM ini untuk tempoh 30 hari (trial). Anda perlu membeli untuk menggunakannya lebih dari tempoh tersebut

Anda juga boleh mencuba software percuma, Orbit Downloader atau EagleGet sebagai alternatif kepada IDM.

Nota: Harap maaf. Link Crack/Patch IDM telah dibuang dari blog ini setelah pihak admin menerima amaran akhir dari pihak Google dan mengelakkan blog ini dari ditutup serta merta. Terima kasih atas sokongan anda selama ini.
Internet Download Manager (IDM) 6.32 Internet Download Manager (IDM) 6.32 Reviewed by de Geothite on November 20, 2018 Rating: 5

25 comments:

  1. thanks!! baru dapat guna idm ni. before ni download mesti tempoh trial habis la apela. thankss againnnn. weeeeeeeeeeeee XD

    ReplyDelete
  2. sape tau cmne nk extract file tnpa winrar???tolong!!!

    ReplyDelete
  3. salam...npa bila aku donlod video kt utube xleh tgk ek?..
    dh bpluh2 kali donlod..mcm2 dh wt...tp xleh tgk gk...klu donlod dari web len ok ja..
    tlg gtw solution..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dlu penah jagi gak gini. kna update idm gna versi terbaru.. update firefox/chrome tu skali. dah ok

      Delete
    2. minta sofwernya bos downlod engga bisa bisa

      Delete
  4. Terbaikkk! Terima kasih ;-)

    ReplyDelete
  5. saya try knapa tdak dapat?

    ReplyDelete
  6. Great Work Admin.. Thanks for sharing this beautifull post....

    ReplyDelete
  7. crack idm paling power.. terbaiklah admin. tq!

    ReplyDelete
  8. akhirnya dapet juga , thanks ya gan

    ReplyDelete
  9. mung sedakk kalli adming..

    ReplyDelete
  10. Crack #1 x menjadi, crack x up2date,build 9 je.
    Guna Crack #2 IDM 6.23 Build 11 Activator barulah menjadi. Terima kasih admin.

    ReplyDelete
  11. nice work admin thanks a lot you rock :)

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. support windows 10. saya dah guna.
      tq admin update crack baru. sy mesti pilihhh

      Delete
  13. what are the advantages of this idm gan ?

    ReplyDelete
  14. makasih gan postingnya, ijin download ya gan

    ReplyDelete
  15. Update yang terbaru gan IDM 6.25 Build 14 ?

    ReplyDelete
  16. wow thanks. a lot of sites mat salleh aku try x dapat, byk yg fake, this time ada. haha tq

    ReplyDelete
  17. bantu minta sofwer idm bos minta regitasi terus,,,

    ReplyDelete

Powered by Blogger.